[hide]

Fondacioni “Martin & Mirash Ivanaj” në Tiranë (Zëri i Amerikës, 24.11.2012)

“Nuk mund të kishte kohë më të mirë për të hapur dyert e këtij fondacioni se sa 100 vjetori i pavarësisë së Shqipërisë” – thotë Drita Ivanaj.


Pronarja merr “ish-gardën” – Vizion Plus


Vihet në vend dinjiteti i Ivanajve (Gazeta Shekulli, 02.12.2012)

Shtëpia që ka shërbyer si administratë për Sigurimin e Shtetit dhe për Gardën e Republikës, i kthehet trashëgimtares së vetme të vëllezërve Ivanaj: Martinit, avokat i shquar i viteve ’30 dhe Mirashit, reformator i arsimit në epokën e Zogut


to Top