In the Media

In the Media 2018-06-13T18:16:54+00:00

Njëzet vepra në pikturë me temë historike në ekspozitën e piktorit Anastas Kostandini (Gazeta SOT)
Njëzet vepra në pikturë dhe grafikë të realizuara nga piktorit i njohur Anastas Kostandini janë ekspozuar për publikun për herë të parë. Nga Pogradeci piktori i njohur vjen këtë herë në Tiranë me disa prej punëve të tij që spikasin në temën historike. Me inaugurimin e Fondacionit M&M Ivanaj, me fokus edukimin dhe kulturën në Shqipëri është ekspozuar dhe koleksioni i vyer i pikturës me temë historike, që mban emrin e piktorit të njohur Anastas Kostandini. Kjo ekspozitë është kuruar nga Ylli Drishti.

Ekspozita e Anastas Kostandinit Gazeta SOT 15 tetor 2017 (PDF)


Fondacioni “Martin & Mirash Ivanaj” në Tiranë (Zëri i Amerikës, 24.11.2012)

“Nuk mund të kishte kohë më të mirë për të hapur dyert e këtij fondacioni se sa 100 vjetori i pavarësisë së Shqipërisë” – thotë Drita Ivanaj.


Pronarja merr “ish-gardën” – Vizion Plus


Vihet në vend dinjiteti i Ivanajve (Gazeta Shekulli, 02.12.2012)

Shtëpia që ka shërbyer si administratë për Sigurimin e Shtetit dhe për Gardën e Republikës, i kthehet trashëgimtares së vetme të vëllezërve Ivanaj: Martinit, avokat i shquar i viteve ’30 dhe Mirashit, reformator i arsimit në epokën e Zogut. (Versioni PDF)


 

X