Trashëgimia

/Trashëgimia
Trashëgimia 2019-03-15T10:10:52+01:00
Biografitë e Vëllezerve Ivanaj
Martin dhe Mirash Ivanaj ishin më të vegjlit nga të 8 fëmijët, lindur në një familje mjaft të njohur në[...]
Dokumentacioni Arkival
Ky material po përkthehet në shqip...
Biblioteka (e shkuara – e tashmja – e ardhmja)
Në vitet 1930 Martin dhe Mirash Ivanaj ndërtuan një bibliotekë private të çmuar në shtëpinë e tyre në Tiranë, pasi[...]
Pronat
After several years of questionable political and juridical entanglements and a final, incredibly frenzied month spent to work out last[...]
Flamuri shqiptar
Flamuri shqiptar i Familjes Ivanaj, pas 8 dekadash në udhëtim, zë vendin që i takon, në “Sallën Ivanaj”. Ishte merita[...]

Album me foto historike

Martin dhe Mirash Ivanaj
Martin dhe Mirash Ivanaj ishin më të vegjlit nga të 8 fëmijët, lindur në një familje mjaft të njohur në[...]
Residenca e familjes Ivanaj
Disa foto të rralla të Residencës Ivanaj nga ndërtimi në përfundimin e saj.
Familja Ivanaj
Një koleksion fotosh personale familjare.
X