About Staff

This author has not yet filled in any details.
So far Staff has created 80 blog entries.

Projekti “Shoku im polic” – Mbeshtetur nga Bashkia Tirane

Përshkrim i projektit    Fondacioni Ivanaj me mbështetjen e Bashkisë së Tiranës ka filluar zbatimin e projektit “Shoku im polic” i cili synon të ndërtojë një praktikë të mirë bashkëpunimi  ndërmjet prindërve, mësuesve dhe punonjësve të policisë për të përballuar me sukses çdo problematikë që lidhet me rendin publik, sigurinë rrugore dhe respektimin e të [...]

By | 2019-10-24T15:33:53+01:00 Tetor 24th, 2019|Trajnime Edukative|0 Comments

Një Vjeshtë e ngarkuar me punë dhe ndjesi kënaqësie!

Siç kemi treguar në fillim të këtij muaji, aktivitetet e vjeshtës po rriten në numër dhe po marrin vrull! Sapo prezantojme një aktivitet te parashikuar në kalendarin tonë (që vendoset në faqen tonë të internetit dhe media të tjera sociale për njoftimin e pjesëmarrësve), aktivitete të organizuara nga grupe apo organizata të tjera përvijohen në [...]

By | 2019-10-21T14:43:47+01:00 Tetor 21st, 2019|Blogu|0 Comments

AKTIVITETET E FUNDIT: TE TOKES dhe TE TJERA

Shtatori 2019 në Shqipëri do të mbahet mend për shumë kohë për mbylljen e sezonit të verës me mjaft zhurmë! Lëvizjet e forta sizmike që I tronditën dhe traumatizuan të gjithë për 2 ditë të plota, të cilat filluan më 21 shtator dhe vazhduan për dy dite me qindra të tjera të forta, u pasuan [...]

By | 2019-10-08T11:21:51+01:00 Tetor 8th, 2019|Blogu, Trajnime Edukative|0 Comments

Fondacioni Martin & Mirash Ivanaj – Një xhevahir kulture dhe dije në mes të Tiranës

Botuar ne Gazeta Koha Jone dhe në malberisha.com- Nga Mal Berisha  Një Vegim i largët rreth emrit “Mirash” Ishte viti 1959 kur u ula në bangën e klasës së parë të shkollës fillore “Asim Vokshi”, në Tropojë. Ajo ishte një shkollë e vogël e themeluar në vitin 1923, pas dy shkollave tjera të hapura në [...]

By | 2019-08-22T16:18:14+01:00 Gusht 22nd, 2019|Në Media|0 Comments

Vitin e kaluar bëmë diçka të pabesueshme : Një analizë e Programit të Teknologjisë për të moshuar 2018

Të moshuarit tanë meritojnë më shumë Edhe pse misioni ynë i deklaruar është drejtuar tradicionalisht ndaj të rinjve të Shqipërisë, këtu në Fondacionet Ivanaj, ne kemi kuptuar dhe pranuar se popullsia e moshuar e Shqipërisë gjithnjë e më shumë po harrohet dhe shpërfillet nga shoqëria dhe brezat e rinj. Ndërsa besojmë fuqimisht se rinia e [...]

By | 2019-08-09T11:16:29+01:00 Gusht 9th, 2019|Blogu, Trajnime Edukative|0 Comments

NJË TJETËR DHURATË E KËNDSHME

Një tjetër gjini e artit shqiptar bëhet pjesë e ekspozimeve në Fondacionin Ivanaj në Tiranë. Autori është Myftar Cubi, i cili është diplomuar ne degen e piktures monumentale në Akademinë e Arteve te Bukura dhe ka krijuar personalitetin e tij artistik duke i kompozuar veprat jo si gjithe te tjeret ne pikture dhe skupture, por [...]

By | 2019-07-26T14:54:02+01:00 Korrik 26th, 2019|Blogu, Trashëgimia Kulturore|0 Comments

Një qoshe e qetë….biblioteka jonë!

Ambientet tona, sic edhe përshkruhet në një faqe të veçantë të websitit , zënë një kat të tërë në kompleksin “Rezidenca Ivanaj”, i ndodhur në një kryqëzim të rëndësishëm të  qendrës së zhurmshme të Tiranës. Forma trekëndore e këtij ndërtimi, i cili në pjesën e brendshme duket sikur përqafon një lulishte të qetë, ka avantazhin [...]

By | 2019-07-24T15:34:25+01:00 Korrik 24th, 2019|Ambientet, Blogu|0 Comments

Komplimente Qendrës tonë Vullnetare!

Ne jemi krenar për grupin tonë të larmishëm, tani me më shumë se 50 anëtarë. Ky është një artikull i shkruar nga njëri prej tyre në dy gjuhë anglisht dhe shqip. Faleminderit Klaudia për frymëzimin që na jep! Shkruar nga vullnetarja jonë Klaudia Hoxha Pse vullnetarizmi është kaq i rëndësishëm dhe si ndikon në pikëpamjen [...]

By | 2019-06-25T14:41:34+01:00 Qershor 25th, 2019|Blogu, Vullnetar|0 Comments

“Piknisje” për sipërmarrësit e rinj!

Një tjetër pikë nisje kreativiteti ndodhi fundjavën e kaluar në ambientet a Fondacionit Ivanaj në Tiranë, ku ne mirëpritëm edhe një herë edicionin e 8-të të Startup Live Tirana, i cili është një program akselerimi për fuqizimin dhe zhvillimin e ideve me vlerë. Ky edicion u organizua përsëri nga Faola Hodaj e Unique Junior Enterprize [...]

By | 2019-06-10T16:30:19+01:00 Qershor 10th, 2019|Blogu, Business Incubation & Innovation|0 Comments
X