Kryefaqja 2019-03-22T11:18:03+01:00

Mirë se erdhët në FONDACIONET IVANAJ në New York dhe Tiranë


​Me arsim e dituri ndriçojm​ë të ardhmen e rinisë shqiptare

​Çfarë bëjmë

Cultural Preservation

​Trashëgimia Kulturore

Ne synojmë të ruajmë dhe promovojmë traditat kulturore dhe historinë e Shqipërisë.

Educational Training

​Trajnime Edukative

​Ne synojmë të ofrojmë një gamë të gjerë aktivitetesh dhe resursesh edukative.

​Business Incubation Hub

​Qendra e Inkubacionit të Biznesit dhe Inovacionit (BIIH)

​​​​A jeni të interesuar t​ë zhvilloni konceptin tuaj të biznesit por nuk jeni të sigurt ku të filloni?​

​​Si mund të angazhoheni

​Dhurues

​Zbuloni se si ​mbështetja juaj financiare ​sjell një ​impakt më të madh.

​Mësoni më shumë ...


​Bashkëpunëtor

​Zbuloni se si bashkëpunimi me ne do t'i shtyjë projektet tuaja përpara​.

​Mësoni më shumë ...

​Vullnetar

Zbuloni se si mund të fitoni ekperiencë dhe forconi aftësitë tuaja për jetën.

​Mësoni më shumë ...

​Sipërmarrës

Zbuloni se si mund t'i rrisim idetë tuaja të biznesit së bashku​.

​Mësoni më shumë ...

​Vendndodhja

Fondacioni ​​​​​M & M Ivanaj ​Institut ofron një përzgjedhje hapsirash dhe mundësish për kryerjen e aktiviteteve dhe eventeve të ndryshme.

Kalendari i aktiviteteve

30aug10:00 am11:30 am"Më jep besim se edhe unë jam pjesë e bukur e kësaj bote"

Të rejat & zhvillimet e fundit

X